March 10, 2021

Raiffeisen Leasing se alătură campaniei pentru susținerea campionatelor naționale de juniori

Campania care are ca scop susținerea campionatelor naționale de juniori are alături un nou partener începând din această săptămână. Raiffeisen Leasing va contribui financiar pentru acoperirea costurilor pentru 250 de teste PCR.

Principala condiție este ca acestea să fie efectuate în cadrul Rețelei Private de Sănătate Regina Maria, care a dat startul campaniei, oferind 4000 de teste la un preț special de 200 de lei.

Astfel, pentru a asigura o distribuire cât mai echitabilă a suportului oferit de către Raiffeisen Leasing, fiecare echipă care se înscrie pe platforma frb.virgilstanescu.ro va beneficia automat de trei vouchere care acoperă integral costul pentru trei teste PCR.

Până în prezent 27 de cluburi și peste 400 de jucători și membrii ai staff-ului echipelor au efectuat teste PCR la preț special în cadrul campaniei. Eforturile pe care le depunem pentru a oferi șansa cât mai multor tineri jucători de baschet să participe în campionatele naționale și pentru a reduce cât mai mult din costurile pe care părinții trebuie să le suporte vor continua în perioada următoare și sperăm să găsim și alte companii dispuse să investească în viitorul baschetului românesc.

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top