Repornim baschetul împreună

Într-un moment în care juniorii simt nevoia de a intra in normalitate, iar cluburile de baschet nădăjduiesc că relansarea competițiilor le va readuce pe linia de plutire sau măcar le va oferi timp, mai multe companii își unesc eforturile și se solidarizează cu baschetul juvenil românesc.

Răspunzând afirmativ proiectului pe care l-am inițiat și prezentat, Regina Maria, Reteaua privata de sanatate, a fost prima companie implicată în această campanie și a oferit baschetului românesc o pasă decisivă, pentru ca juniorii României să fie prezenți acolo unde le stau inima și visurile: pe teren.

Primele 4000 de teste RT-PCR sunt oferite baschetului românesc la un preț preferențial de pe piață – 200 lei/pers. Acestea vor susține participarea copiilor în competiții și pentru a le da o mână de ajutor cluburilor dar, mai ales, familiilor care au cheltuieli uriașe de acoperit pentru ca juniorii să continue să facă ceea ce iubesc.

La scurt timp, Raiffeisen Leasing s-a alăturat acestui proiect și va susține costul integral a 250 de teste PCR, cu condiția ca acestea să fie efectuate în cadrul Rețelei private de sănătate Regina Maria, la prețul special oferit pentru juniorii baschetului românesc.

Îmi doresc să atrag și alte companii importante pentru a duce și mai mult în jos costul unui test.

O fac ca părinte și ca om de baschet. Nu consider că am nevoie de o funcție în Federație pentru a face ceva încă de pe acum. Acum este momentul să acționăm împreună și aceasta este direcția pe care mi-aș dori să pot poziționa Federația Română de Baschet în viitor. Mai aproape de business, mai aproape de cluburi, de copii și de familiile acestora.

Sunt Virgil Stănescu și cred în baschetul românesc.

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top