Protecția datelor cu caracter personal

PROTECTIA DATELOR CU CARCATER PERSONAL

SPORTS HUB INTERNATIONAL

  1. Cadrul normativ

Site-ul web detinut de SPORTS HUB INTERNATIONAL se supune legislatiei romane in vigoare, relatia dintre parti fiind guvernata de urmatoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor;
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
  • Informatii privind proprietarul si administratorul

Site-ul web www.virgilstanescu.ro respectiv sub-domeniul frb.virgilstanescu.ro este detinut si administrat direct de catre SPORTS HUB INTERNATIONAL cu sediul social inregistrat la adresa: Str. Silvestru, nr. 71, sector 2, Bucuresti. 

Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti este J40/11391/2016

Codul unic de Inregistrare este CUI RO36465708

Societatea SPORTS HUB INTERNATIONAL realizeaza activitatea de prezentare a serviciilor prin site-ul www.virgilstanescu.ro cu sub-domeniul frb.virgilstanescu.ro, fiind unica proprietate online pe care o detine si prin care isi prezinta serviciile si produsele. Orice alte asocieri sau prezentarea fara drept a datelor societatii nu angajeaza in niciun fel SPORTS HUB INTERNATIONAL fata de nicio persoana fizica sau juridica.

  • Drepturile de autor

Informatiile publicate pe site-ul www.virgilstanescu.ro si sub-domeniul frb.virgilstanescu.ro apartin SPORTS HUB INTERNATIONAL, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii SPORTS HUB INTERNATIONAL, care administreaza site-ul.

Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe aflata in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail info(at)sportarena.ro

  • Protectia datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul www.virgilstanescu.ro si sub-domeniul frb.virgilstanescu.ro administrat de SPORT ARENA S.R.L., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care consumatorul le furnizeaza pe email sau telefonic.

Scopul colectarii datelor personale este utilizarea lor in vederea comunicarilor comerciale solicitate de catre vizitatorii site-ului www.virgilstanescu.ro și a sub-domeniului frb.virgilstanescu.ro.

Datele pe care SPORTS HUB INTERNATIONAL le colecteaza prin intermediul site-ului www.virgilstanescu.ro și a sub-domeniului frb.virgilstanescu.ro, de la vizitatorii acestuia sunt numele, nr. de telefon si adresa de email ale vizitatorului, asa cum acesta le-a introdus in formularul de contact disponibil pe site. Aceste date vor fi utilizate doar in scopul formularii unui raspuns complet la solicitarea primta de la vizitatorul site-ului.

Pentru orice problema aparuta in relatia cu SPORTS HUB INTERNATIONAL, va stam cu placere la dispozitie la adresa de e-mail virgil(at)virgilstanescu.ro.

Distribuie
Scroll to top