Știri

Cele mai noi informații de campanie

March 16, 2021

Virgil Stănescu: Sper într-un climat sigur pentru pregătire și competiții

Am fost onorat să port recent o discuție deschisă cu domnul Carol-Eduard Novák, ministrul Tineretului și Sportului, despre subiecte presante

March 10, 2021

Raiffeisen Leasing se alătură campaniei pentru susținerea campionatelor naționale de juniori

Campania care are ca scop susținerea campionatelor naționale de juniori are alături un nou partener începând din această săptămână. Raiffeisen Leasing va contribui financiar pentru acoperirea costurilor pentru 250 de teste PCR.

February 24, 2021

Repornim baschetul românesc alături de Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria

Răspunzând afirmativ proiectului pe care l-am inițiat și prezentat, Regina Maria, Reteaua privata de sanatate oferă baschetului românesc o pasă decisivă, pentru ca juniorii României să fie prezenți acolo unde le stau inima și visurile: pe teren.

February 3, 2021

Virgil Stănescu la Antena Sport Live cu Cătălin Oprișan: carieră, obiective pentru FR Baschet dar și o amuzantă poveste cu Scottie Pippen

Virgil Stănescu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan la emisiunea Antena Sport Live, acolo unde a vorbit despre începuturile sale în baschet, despre cariera sa, despre duelurile cu baschetbaliști legendari și desigur și despre obiectivele sale în cursa pentru postul de președinte al Federației Române de Baschet.

Întreaga emisiune, incluzând și o poveste amuzantă despre întâlnirea cu legendarul Scottie Pippen, o puteți urmări mai jos.

January 27, 2021

Sport Magazin: Virgil Stănescu a intrat în cursa pentru postul de președinte al Federației Române de Baschet

Virgil Stănescu și-a lansat în mod oficial candidatura la postul de președinte al Federației Române de Baschet.

January 27, 2021

Digi Sport: Luptă în trei pentru șefia FR Baschet

Dintre cei trei oameni de baschet mai sus menționați, până în prezent doar Virgil Stănescu și-a lansat în mod oficial candidatura.

January 27, 2021

Cuget Liber: Trei candidați pentru șefia Federației Române de Baschet

Virgil Stănescu are 44 de ani, fost căpitan al naționalei și a primit de cinci ori titlul „cel mai bun baschetbalist al anului”.

January 27, 2021

Baschet.ro: Virgil Stănescu a intrat în cursa pentru postul de președinte al FRB

Virgil Stănescu și-a lansat în mod oficial candidatura la postul de președinte al Federației Române de Baschet. Actualmente președinte al Sports Hub, o organizație de antreprenoriat sportiv, dar și director executiv al comunității de business CEO Clubs, Stănescu este unul dintre cei mai reprezentativi jucători din baschetul românesc în ultimele trei decenii.

Autor al podcast-ului SportED Talks, Stănescu și-a anunțat intenția de a participa în cursa pentru ocuparea postului de președinte al FR Baschet tot în mediul online, pe platforma frb.virgilstanescu.ro.

Citește restul articolului pe www.baschet.ro

January 22, 2021

Virgil Stănescu: “Cred în baschetul românesc”

Am învățat că meciul se întâmplă pe teren. Că dacă vrei să schimbi ceva trebuie să te implici și trebuie să fii pregătit pentru asta.

Scroll to top