March 16, 2021

Virgil Stănescu: Sper într-un climat sigur pentru pregătire și competiții

Am fost onorat să port recent o discuție deschisă cu domnul Carol-Eduard Novák, ministrul Tineretului și Sportului, despre subiecte presante care mi-au fost comunicate în numeroasele discuții avute în ultima perioadă cu reprezentanții cluburilor de baschet din România.

Posibilitatea testării rapide a sportivilor înaintea competițiilor, în locul testării PCR, accesul în sălile de sport pentru cluburile sportive și deschiderea curții școlii pentru cluburile sportive au fost cele trei teme majore dezbătute.

Sper ca, împreună cu celelalte ministere responsabile, să poată fi creat cât mai repede un climat în care cluburile si sportivii să beneficieze de cele mai bune și mai sigure condiții atât pentru pregătire cât și pentru competiții.

Federația Română de Baschet trebuie să fie un liant între membrii săi și aparatul de stat și este important să facem cunoscute punctele de vedere ale comunității. Iar ca posibil reprezentant al baschetului românesc în fața instituțiilor statului, va fi cu siguranță de datoria mea să susțin aceste puncte de vedere.

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top