Obiectivul 3: Organizare și re-organizare competiții naționale

 • Re-organizare LNBM
 • Re-organizare LNBF
 • Organizare Liga Tineret (grupe valorice)
 • Re-organizare competitii juniori
 • Predictibilitatea masurilor
Distribuie

1 comment

 1. Postolache Iuliana says:

  Buna ziua Domnule Virgil Stanescu,
  Va felicit si va sustin total candidatura la presedentia FRB . In acelasi timp, va urez bafta multa, sa reusiti in acest proiect si in cele care vor urma !!
  Fiind mama a doi baieti care au practicat baschetul la nivel de copii si juniori (cel mic, de 17 ani , inca joaca , anul acesta U18, U20 si Liga 1), am trecut ,timp de aproape 10 ani ,prin toate etapele acestui fenomen .
  Cred cu tarie ca un lucru extrem de important pentru viitorul baschetului in Romania este pastrarea unui numar cat mai mare de copii in baschet la trecerea catre juniorat… mai ales catre junioratul mare, cum ar fi U17 sau U18. La competitiile de copii numarul de participanti este foarte mare , daca nu ma insel peste 2000 de copii .
  In schimb in campionatele de U18 sau chiar U20 numarul participantilor scade dramatic .
  Am vazut in atatia ani foarte multi copii extrem de talentati pe care baschetul i-a pierdut pe drum, din pacate .
  Motivele ? Sunt multe , cred ca pe unele le stiti si Dumneavoastra .
  Masurile care ar trebui luate ?
  Poate ar fi bine de pus pe lista aceste motive care au facut ca acei copii talentati si pasionati de baschet sa renunte si apoi vazut ce anume se poate imbunatati in acele directii.
  Oricum, legat de motive, as vrea sa mentionez unul de care fiul meu inca se loveste : intelegerea si sprijinul scolii fata de copiii care practica un sport . Fiul meu, elev la unul din colegiile de renume din Bucuresti are probleme reale cu intelegerea unor profesori ,sau a conducerii colegiului fata de absentele motivate care se datoreaza competitiilor la care participa …Nu mai vorbesc de sprijin sau incurajare . Mandrie , nici atat.
  Va multumesc mult pentru oportunitatea de a va transmite gandurile mele si va urez mult, mult succes !!
  Iuliana P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top